Ge livet en chans – börja med dans

En förutsättning för att klubben ska må bra och vi ska kunna få uppleva en mycket trevlig social samvaro genom sällskapsdansen bugg och fox, är att vi är många som hjälps åt i klubben.

Ett mycket bra exempel på det är våra olika grupper i klubben. Danstränare-, musik- och Klinta grupperna, är alla en förutsättning för vår fina verksamhet. Alla vill inte sitta i den så viktiga styrelsen, men alla behövs för att det ska gå bra för klubben och vi ska alla trivas. 

För att vi ska kunna sköta och hantera våra mycket viktiga delar i klubben som klubbens hemsida, Facebook och Dans.se behöver vi vara några som hjälps åt med detta. 

Du som kan tänka dig att ingå i någon av de små grupper som sköter hemsidan, Facebook eller dans.se, tveka inte utan hör av dig så kan jag berätta mer om vad det innebär. Vi behöver din hjälp för att säkra att vi tillsammans klarar av att  det som verksamheten kräver. 

Thomas Lidström 070-5452069