Länge leve träningsdansen

Länge leve träningsdansen!

Vilken typ av musik, vilka låtar, grupper, artister som kommer att spelas på träningsdansen i Aerobichallen eller på Klinta och om den eventuellt har något speciellt tema bestäms av ansvarig ”spelman”. Vem som ansvarar för musiken får man veta om man besöker träningsdansen och om den eventuellt också bjuder på något speciellt tema.

All musik gillas som bekant inte av alla. Vi tycker väldigt olika helt enkelt. Det är något vi har accepterat i klubben under lång tid. Något som vi också måste göra i framtiden om vi vill och ska ha träningsdansen på programmet. Gillar man inte den musik som spelas en kväll får man förslagsvis ägna kvällen åt någon annan aktivitet istället. Alla kan inte vara helt nöjda med musiken varje onsdag. Sådant är musik- och danslivet.

Det som INTE är förenligt med god kamratskap och vår goda klubbanda är att på sociala medier skriva av sig sin besvikelse över musiken på en träningsdans. Gillar man inte det man hör så är det ingen som tvingar personen att stanna.

De av styrelsen utsedda medlemmar som ingår i musikgruppen har styrelsens fulla förtroende att göra spellistor till vår träningsdans. Vi håller naturligtvis dörren öppen för alla medlemmar som vill göra en spellista för en träningsdans.

Styrelsen är både mycket stolt och glad över att vi kan erbjuda våra kursdeltagare och medlemmar ett fint träningserbjudande en gång i veckan under höst- och vårterminen, samtidigt som vi naturligtvis också är mycket rädda om vår träningsdans och våra ”spelmän”.

Efter vårterminens slut, med början i maj, erbjuds klubbens medlemmar träningsdans mestadels på torsdagar på en utedansbana på Klinta IP. Något som också visat sig vara en mycket populär och omtyckt klubbaktivitet. En aktivitet som pågår hela sommaren med avbrott under juli månad.