Träningsdans i Aerobichallen

Vad gäller på träningsdansen i Aerobic hallen?

Träningsdansen på onsdagar kl.19-21.00 är i aerobic hallen är i första hand till för Dansklubben Dreamteams nuvarande och tidigare kursdeltagare, danstränare och klubbmedlemmar som arbetar aktivt för klubben.

När många medlemmar är danssugna och vill träningsdansa samma kväll, har nuvarande kursdeltagare och klubbens funktionärer företräde vid insläpp till träningsdansen mellan kl.19.00-19.10. Övriga medlemmar är välkomna i mån av plats.

Max antal personer som får vistas samtidigt i Aerobic hallen är 75 personer, enligt gällande brandskyddsföreskrifter.

Personer som besöker klubben för första gången ”för att gratis prova på” en träningsdans kan inte alltid räkna med att det finns plats, då insläpp av medlemmar går före.

Det är inte tillåtet att vila trötta ben genom att sätt sig utefter sidorna på dansgolvet i Aerobic hallen. Behöver man vila kan man gå ut i korridoren eller sätta sig en stund i omklädningsrummet. Detta för att vi inte ska ta utrymme från dansen och för att inte riskera att någon snubblar och skadar sig.

Klubben ansvarar inte för värdesaker som lämnas i omklädningsrummen eller för kvarglömda saker.

Det är inte tillåtet att använda ”uteskor” som dansskor i danslokalen.

Det är inte tillåtet att placera väskor och andra saker utefter Aerobic hallens långsidor eller framför dess nödutgångar.