Träningsdans

Träningsdans i K-hallen och på Klinta

Klubbens träningsdans i Kristiansborgshallen på onsdagar, är i första hand till för Dansklubben Dreamteams nuvarande och tidigare kursdeltagare, danstränare och klubbmedlemmar som arbetar aktivt för klubben. I mån av plats erbjuds också medlemmar som inte är kursdeltagare möjlighet att träningsdansa.

Kursdeltagare/medlemmar erbjuds träningsdans under ca 15-17 onsdagar per termin i Kristiansborgshallen, i aerobi- och lilla hallen och under ca 13-14 torsdagar på Klinta IP utedansbana. Totalt erbjuds kursdeltagare/medlemmar ca 70-80 timmars träningsdans under kalenderåret på Klinta och i Kristiansborgshallen.

Höstterminens träningsdanser i Kristiansborgshallen drar igång i början av september och avslutas i mitten av december och vårterminens startar i mitten av januari och avslutas i slutet av april.

Träningsdansen under perioden maj till och med augusti, hålls på en utedansbanan på Klinta IP och riktar sig till klubbens alla medlemmar.

Under juli månad, ligger klubbens träningsdanser på Klinta IP nere. 

Medlemmarna erbjuds träningsdans under ca 10 torsdagar under perioden maj-augusti på utedansbanan på  Klinta IP. Vid hemma match för Irsta IF, på en torsdag, flyttas träningsdansen till annan dag.

Medlemmarna erbjuds ett antal danser på Klinta IP under sommaren förutom torsdagar, bland annat på midsommarafton och någon lördag i augusti.