Klinta Höst avslutning

Torsdag 12/9. Känns nästan lite sorgligt, men hösten har visat att den kommit ifatt oss och det är dags för säsongens sista dans på vår fina utedansbana på Klinta. Vi vill tacka alla våra medlemmar som troget vecka efter vecka deltagit i danserna genom att bjuda på fika denna kvällen. Blå gruppen ordnar till så att det finns kaffe med tillhörande doppebröd. Annemie har skramlat ihop till säsongens sista spellista, vi får se om hon bjuder på något extra.

Jag vill passa på att framföra ett stort tack till alla fyra grupperna som har fixat och donat med att arrangera våra torsdagsdanser, alla i grupperna har en liten present att hämta, så jag hoppas att ni kan komma till Klinta imorgon, annars får gruppledarna överlämna till er vid senare tillfälle.

Vill också påminna om att lördag den 28/9 kl. 11.00 behöver vi samlas för att stänga och förpassa Klintapaviljongen och kiosken i vinterdvala. Det innebär att alla utemöbler och grill ska ställas in på dansgolvet, luckorna runt dansgolvet ska sättas för. Högtalare och en del andra saker i kiosken förvaras i Irstas förråd, så vi måste vara ett antal personer som hjälps åt. Har ni möjlighet, kom till Klinta Lördag 28/9 kl.11.00.

Till sist, Söndag 15 sep kl10.00-12.30 Workshop med Martin och Matilda, se separat inlägg.

Alla medlemmar är hjärtligt välkomna på säsongens sista Klintadans

/Cai